Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

BlackBerry PlayBook Android App Player heeft nogal wat beperkingen

Geschreven door
Geplaatst op29 september 2011, 13:15 CategorieAndroid

We horen al maanden over de grote update die de BlackBerry PlayBook een stuk verder op weg zou moeten helpen om een volwaardige tablet te worden. Een van de onderdelen van deze update is de toevoeging van de veelbesproken Android App Player. Tot op heden werd door RIM gemeld dat deze App Player simpelweg Android applicaties kan uitvoeren, wat een mooie toevoeging zou zijn, maar er zitten nogal wat beperkingen aan.

RIM heeft tijdens het DroidCon evenement in Roemenië deze week wat meer details gegeven over de compatibiliteit met Android applicaties en het nieuws is niet positief. Het idee was om de grote aantallen applicaties uit de Android Market beschikbaar te maken voor de BlackBerry PlayBook om zo het kleine aantal applicaties voor het QNX besturingssysteem aan te vullen. Goed bedacht, maar om te beginnen worden Live Wallpapers niet ondersteund en worden ook applicaties die app widgets bevatten niet ondersteund.

Daarnaast worden er geen applicaties geaccepteerd die gebouwd zijn met de Native Development Kit voor Android en applicaties die gebruik maken van Google Maps, in-app aankopen, SIP of SIP VoIP gesprekken, Cloud-naar-apparaat berichten, en de Android text-naar-spraak module. Kortom, we houden op deze manier erg weinig over en het beoogde voordeel van de Android App Player lijkt nagenoeg helemaal verdwenen te zijn.

De Android App Player is onderdeel van de update die die de verkopen van de PlayBook, in combinatie met lagere prijzen, een boost zou moeten geven.

Bron: Android Community


€ 99,00

op werkdagen voor 18:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bekijk

Bron: beslist.nlKijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.