Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Disney lanceert Appmates iPad speelgoed voor kinderen

Geschreven door
Geplaatst op28 september 2011, 14:53 CategorieAccessoires

Als je als ouder een iPad in huis hebt dan ben je de tablet vast en zeker vaak kwijt aan de kinderen. Dit zal alleen maar erger worden wanneer ze de nieuwe Appmates speeltjes van Disney in handen krijgen. De eerste serie Appmates speelgoed is gebaseerd op de Cars 2 film en bestaat uit een aantal ‘Cars’ die je op het scherm van je iPad kunt plaatsen. Middels een onderzijde die als stylus werkt kan zo een game gespeeld worden.

Om de Cars Appmates te gebruiken moet je de gratis Cars 2 applicatie downloaden. Deze app is een racegame waarvoor je de kleine auto’s gebruikt om over de baan te rijden. Om obstakels te ontwijken en bochten snel te nemen en over dalen te springen beweeg je simpelweg de auto. Je hebt hier geen kabels of draadloze verbinding voor nodig; de auto’s werken direct met het display van je iPad. Na de break vind je een demonstratie van de game.

In eerste instantie zal Disney vier verschillende Cars 2 Appmates gaan verkopen in Amerika. Elke auto kan verschillende features in het spel ontgrendelen en zal rond de 20 dollar gaan kosten. Wanneer je de applicatie uit de Appstore download kun je gelijk aan de slag. Of en wanneer de Appmates naar Nederland komen is nog niet bekend.

Bron: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.