Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fusion Garage verlaagt prijzen Grid 10 tablet nu al met 200 dollar

Geschreven door
Geplaatst op12 september 2011, 21:23 CategorieHardware

Half augustus presenteerde Fusion Garage de Grid 10 tablet welke gebruik maakt van het innoverende Grid besturingssysteem. De tablet werd samen met een Grid smartphone in de markt gezet als een sensatie en een vernieuwing en daar moest natuurlijk een prijskaartje aanhangen. Zo kostte de 16GB Wifi versie tot op heden 499 dollar. Maar, deze prijs wordt nu al, voordat de tablet ook maar ergens geleverd is, op een HP-achtige manier verlaagd naar 299,00 dollar.

Ook de prijs van de Wifi + 3G versie is verlaagd van 599 dollar naar 399 dollar. Fusion Garage heeft tegenover Engadget aangegeven dat ze altijd al van plan was de tablets voor deze prijzen te lanceren maar dat een ODM (Original Design Manufacturer) dwars lag. Die alleen de prijs is aangepast, ook de verwachte levering van 15 september is opgeschoven naar oktober. Er beginnen hier en daar dus al wat scheurtjes te ontstaan in het idee van de Grid 10 als grote tablet sensatie.

Aan de andere kant is een prijs van 299 dollar natuurlijk niet veel voor een tablet met deze specificaties en wanneer je eens wat anders wilt dan Android of iOS als besturingssysteem is het zeker een leuke optie. Voorlopig is de Grid 10 alleen in de VS te bestellen, maar Fusion Garage heeft aangegeven ook de oversteek naar Europa te willen maken. Zou jij de Grid 10 een kans geven voor deze prijs?

  • Delen:

Reacties

  1. Max
    20 september, 2011 om 15:58

    Kan niet wachten tot ik mijn Grid10 krijg. Ik was een van de ‘original customers’ van de JooJoo Tablet en krijg daarom een Grid10 WiFi gratis (: Erg leuk!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.