Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hands-on review HTC Jetstream Honeycomb tablet (video)

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2011, 12:06 CategorieAndroid

In de VS heeft HTC recentelijk de opvolger van de Flyer tablet gelanceerd in de vorm van de HTC Jetstream. Deze high-end tablet beschikt ook over een high-end prijs aangezien je bij een tweejarig abonnement alsnog een bedrag van 699,00 dollar moet bijleggen. Zonder abonnement kost de tablet 849,00 dollar. Maar, daar krijg je volgens MobileTechReview dan ook wat voor.

In een van de eerste hands-on review video’s wordt de Android 3.1 Honeycomb tablet uitgelicht en vergeleken met een aantal andere tablets in de markt. Toch is de conclusie van de reviewer duidelijk; de HTC Jetstream is geen gemiddelde tablet, maar een echte high-end performer. De componenten zijn allemaal van de hoogste kwaliteit en het ontbreekt nergens aan. Ook het display is een van de beste displays die de reviewer ooit gezien heeft. Kortom, de HTC Jetstream is het tegenovergestelde van de HTC Flyer maar daar betaal je absoluut ook voor.

De HTC Jetstream beschikt onder meer over een 1.5GHz dual-core processor, 1GB aan RAM geheugen, 32GB aan opslaggeheugem, de HTC Sense interface, een camera voor videogesprekken aan de voorzijde, een 8 megapixel camera met LED flister aan de achterzijde (met blijkbaar de beste 1080p opnamen in de tabletmarkt), 4G connectiviteit, Wifi, Bluetooth, een microSD card reader en een HDMI aansluiting middels een adapter. Ook wordt de tablet met de Magic Pen stylus geleverd.

De tablet gaat zo’n 10 tot 12 uur mee met een volle batterij, wat meer is dan elke andere Honeycomb tablet. Ook de bouwkwaliteit is van de bovenste plank met een metalen frame en een metalen achterzijde. Het laatste puntje wat aangestipt wordt zijn de prestaties, maar ook hier valt geen negatief woord over te zeggen. De Jetstream zou stabieler zijn dan elke andere Honeycomb tablet. Kortom, kijkend naar deze hands-on video review is de HTC Jetstream het helemaal en moeten we hopen dat de tablet spoedig ook richting Europa komt, hopelijk met een wat schappelijkere prijs.

  • Delen:

Reacties

  1. sam
    07 september, 2011 om 13:45

    Haha die prijzen. Ik moest gewoon even terugspoelen, $699 met een 2 jarig contract van $35 per maand… :S

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.