Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HTC lanceert voorlopig geen nieuwe tablets in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op23 september 2011, 11:12 CategorieAndroid

Wie nog goede hoop op een nieuwe tablet van HTC wordt voorlopig in ieder geval teleurgesteld. HTC Benelux-directeur Mark Moons heeft tegenover Tweakers aangegeven dat we de komende tijd geen nieuwe tablets van de fabrikant hoeven te verwachten. Toch zal de Flyer niet de laatste tablet van HTC in Nederland zijn maar zal het even duren voordat we een opvolger gaan zien.

De HTC Flyer was geen groot succes, hoewel we nooit echte cijfers van HTC gekregen hebben, door een te hoge prijs en een te oud besturingssysteem. Ook in onze review van de tablet waren we niet onder de indruk. De tweede tablet poging van HTC is de 10.1 inch Jetstream, welke momenteel alleen in de VS via de telecomprovider AT&T te koop is. Er zijn volgens Moons geen plannen de Jetstream naar Nederland te brengen.

Verder geeft Moons aan dat HTC absoluut bezig blijft met het ontwikkelen van tablets – eerder deze week vernamen we al geruchten over een mogelijke Windows 8 tablet – maar dat de lancering van nieuwe modellen in Nederland de komende tijd stil ligt.

Door de tegenvallende verkoopresultaten lijken veel fabrikanten zich even te willen bezinnen op de toekomst van tablets. Eerder deze week gaf RIM al aan dat de PlayBook geen succes was en ook HP heeft haar TouchPad na een korte tijd aan de wilgen gehangen. Toch zal de tabletmarkt volgens analisten de komende jaren hard blijven groeien en moet het aantal verkochte Android tablets harder stijgen dan het aantal verkochte iPads.Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.