Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei MediaPad tablet verschijnt in november

Geschreven door
Geplaatst op22 september 2011, 12:54 CategorieAndroid

De concurrentie op de markt van 7 inch tablets wordt steeds groter. Na de introductie van de BlackBerry PlayBook en HTC Flyer lanceerde Acer onlangs haar Iconia Tab A100 en komt ViewSonic binnenkort met twee 7 inch ViewPad tablets. Maar ook Huawei heeft een kleine krachtpatser in aantocht. De 7 inch MediaPad met Android 3.2 Honeycomb moet in november naar Nederland komen.

Qua design ziet de MediaPad er redelijk modern uit met een aluminium afwerking – aardig lijkend op de iPhone 4 – en een dikte van 11mm, maar ook binnenin bevinden zich interessante specificaties. Zo beschikt de MediaPad over een Qualcomm 1.2GHz processor, 1GB aan RAM geheugen, 8GB aan intern opslaggeheugen, een HDM poort voor Full HD weergave, Bluetooth, een microSD card reader, Wifi en 3G connectiviteit.

De Huawei MediaPad wordt eind deze maand in Maleisië gelanceerd, waarna Europa en de VS aan de beurt zijn. De prijs van de 7 inch tablet met 8GB geheugen zal waarschijnlijk rond de 400 euro liggen, inclusief het 3G modem. Huawei richt haar pijlen vooral op telecomproviders die de tablet in combinatie met een abonnement moeten gaan aanbieden.

Bron: Android community

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.