Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iPad 2 vanaf 30 september te koop bij Vodafone

Geschreven door
Geplaatst op29 september 2011, 9:58 CategorieApple

Vodafone gaf vorige maand al aan de iPad 2 te gaan verkopen in Nederland en vanaf morgen is het dan zover. Vodafone gaat alleen de Wifi + 3G iPad 2 modellen aanbieden en dan ook alleen in combinatie met een abonnement. Wel heb je de keuze voor een tweejarig abonnement waarbij je korting op de iPad 2 krijgt en een maandelijks abonnement waarbij je de normale prijs van de tablet betaalt.

Het maandelijkse abonnement is maandelijks opzegbaar maar het nadeel hiervan is dat je meer geld betaalt voor een minder uitgebreide databundel. Zo kun je een maandelijks abonnement afsluiten voor 10 euro, 17,50 euro of 27,50 euro per maand. Hiervoor krijg je dan respectievelijk 200Mb, 500Mb of 2000Mb aan data voor met een snelheid van respectievelijk 1,8Mbs, 7.2Mbs en 14,4Mbs. De tweejarige abonnementen beginnen vanaf 30 euro voor 500Mb tegen een snelheid van 7.2Mbs.

Het duurste abonnement kost 55 euro per maand. Hierbij krijg je een bundel van 7.000Mb en een snelheid van 28,8Mbs. Dit is ook het enige abonnement waarbij je een iPad 2 (met 16GB geheugen) gratis krijgt.

Bekijk de iPad 2 pagina op de website van Vodafone voor een overzicht van alle abonnementen of om de iPad 2 met abonnement te bestellen.

Update: En hoe toevallig is het dat ook deze keer T-Mobile net iets later komt met dezelfde mededeling? Ook vanaf morgen bij T-Mobile; de iPad 2. Morgen maakt de telecomprovider de abonnementen pas bekend.

  • Delen:

Reacties

  1. john voorts
    29 september, 2011 om 16:33

    T-mobile zal de iPad gaan verkopen in combinatie met een gratis prepaid simkaart maar ook met abonnementen, hier is echter nog niets over bekend.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.