Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo onthult 7 inch IdeaPad A1 Android tablet

Geschreven door
Geplaatst op2 september 2011, 11:04 CategorieAndroid

Tijdens de IFA 2011 in Berlijn heeft Lenovo haar nieuwste 7 inch telg in de IdeaPad familie onthuld. De IdeaPad A1 moet in september op de markt komen voor een zeer aantrekkelijke prijs van 199,00 dollar. Maar, dat houdt wel in dat je moet inleveren op de tablet-ervaring aangezien de tablet zal draaien op Android 2.3 Gingerbread. Of de IdeaPad A1 naar Nederland komt is niet bekend.

Qua specificaties is de IdeaPad A1 niet slecht uitgerust. Zo krijg je naast Android 2.3 een 1GHz single-core processor, een 3 megapixel camera aan de achterzijde, een 0.3 megapixel camera aan de voorzijde, een 7 inch LED display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, Bluetooth, Wifi, een microSD card aansluiting, stereo speakers en een microUSB poort. De tablet is een kleine 12mm dik en weegt ongeveer 400 gram. Een mooie feature van de A1 is de offline GPS met navigatiemogelijkheden.

De 16GB variant moet in de schappen liggen voor 199 Amerikaanse dollars. Er komt ook een 32GB model aan al is de prijs hiervan nog onbekend. Naast het opslaggeheugen kun je ook kiezen uit vier flitsende kleuren.

Bron: Android Community

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.