Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Logitech Harmony Link maakt van je tablet een universele afstandsbediening

Geschreven door
Geplaatst op20 september 2011, 13:36 CategorieAccessoires

Ook genoeg van al die afstandsbedieningen op de salontafel en heb je toch altijd je tablet bij de hand? Dan heeft Logitech de oplossing voor je in de vorm van de Harmony Link. Met deze applicatie en infrarood ontvanger kun je van elk Android of iOS apparaat een universele afstandsbediening maken waarmee je alle apparatuur in je home cinema systeem kunt bedienen.

Je tablet zelf hoeft niet over een infrarood zender te beschikken aangezien het systeem het signaal via Wifi naar een infrarood ontvanger verstuurt welke je voor het betreffende apparaat geplaatst wordt. Volgens Logitech kunnen er tot acht verschillende apparaten met de Harmony Link bediend worden. De iPad kan voorzien worden van een extra functie waarmee gepersonaliseerde TV lijsten kunt maken en deze naar je TV kunt sturen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van het Amerikaanse Rovi netwerk.

In oktober verschijnt de Harmony Link infrarood zender in de VS voor 99 dollar. De applicatie voor zowel de iPad als Android apparaten is gratis te downloaden. Of en wanneer dit systeem naar Nederland komt is nog niet bekend.

Bron: Engadget

 • Delen:

Reacties

 1. henk
  20 september, 2011 om 15:59

  — dit bericht is verwijderd op verzoek van reageerder —

  • Martijn
   20 september, 2011 om 18:52

   Dat klinkt niet best Henk. Is het niet alleen voor Nederland dat het getest werd? Klinkt heel raar, maar wellicht dat de in de VS het product al aangepast hadden en in een verder stadium zijn?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.