Logitech lanceert Wireless Boombox en Headset voor tablets

14 september 2011 1 Minuut 0 Reacties
Logitech-Wireless-Boombox

Logitech breidt het aanbod smartphone- en tabletaccessoires uit met de Logitech Wireless Headset en de Logitech Wireless Boombox. Beide accessoires moeten volgens de fabrikant het gebruiksgemak van smartphones en tablets zowel binnen als buiten het huis vergroten. De Logitech Wireless Headset is geschikt voor alle Bluetooth apparaten zoals bijvoorbeeld de iPad en iPhone.

De Wireless Headset maakt het mogelijk games te spelen, video’s te bekijken of gesprekken te voeren zonder lastige draden. Ook reduceert de microfoon achtergrondgeluiden en gaat de oplaadbare batterij afhankelijk van het gebruik tot zes uur mee. Met de Logitech Wireless Boombox is draadloos audio te streamen vanaf de iPad of ander iOS apparaat. De speaker is te gebruiken binnen tien meter van de smartphone of tablet. Ook de batterij van de Boombox moet tot zes uur meegaan en het geluid moet door de acht op maat gemakt drivers vol en helder klinken.

De Logitech Wireless Headset is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van 59,99 euro. De Logitech Wireless Boombox is vanaf eind oktober verkrijgbaar voor een adviesprijs van 149,00 euro.

Reacties (0)