Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Medialine komt met mPad Duke of Holland tablet

Geschreven door
Geplaatst op12 september 2011, 14:59 CategorieAndroid

Over de naam zullen we maar niet uitweiden, maar het is absoluut mooi om te zien dat er weer een Nederlands bedrijf wat probeert te betekenen in de tablet markt. De mPad Duke of Holland is een 10.1 inch tablet draaiend op Android 3.2 als besturingssysteem en uitgerust met heel wat interessante features. De tablet zal binnenkort te koop zijn voor een prijs vanaf 349,00 euro.

De mPad Duke of Holland beschikt over een display met zeer sterk Gorilla Glass en een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een Tegra 2 dual-core 1GHz processor, een 2 megapixel camera aan de voorzijde, een 5 megapixel camera aan de achterzijde, een microSD card reader, een microUSB poort, een microHDMI aansluiting, Wifi en Bluetooth. Er komen twee Wifi-only modellen op de markt; een met 16GB opslaggeheugen voor 349,00 euro en een met 32GB opslaggeheugen voor 399,00 euro.

Daarnaast lanceert Medialine ook een Wifi + 3G versie met 32GB opslaggeheugen voor 479,00 euro en een speciale mPad Deluxe versie van deze  tablet voor 599,00 euro. Deze variant is uitgerust met een lederen afwerking. Kortom, een hoop keuze en redelijk aantrekkelijke specificaties. Wat dat betreft doen deze tablets niet veel onder voor een Acer Iconia Tab A500 of een Toshiba AT100 tablet.

Vanaf 14 november zijn de tablets via Medialine en nader te bepalen verkoopadressen te koop. Voor meer informatie en alle specificaties zie de website van Medialine.

Bron: Computable

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.