Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mogelijke Motorola Xoom 2 tablet gespot

Geschreven door
Geplaatst op24 september 2011, 13:37 CategorieAndroid

Eind juli liet Motorola weten dit jaar nog met twee nieuwe tablets te komen en het lijkt erop dat beide modellen deze week gespot zijn. Eerder deze week zagen we namelijk een mogelijke 7 inch Motorola tablet voorbij komen en vandaag zijn er foto’s uitgelekt van een tablet die de opvolger van de Motorola Xoom zou kunnen zijn. Volgens de bron van Droidlife is de naam voorlopig ook Motorola Xoom 2.

Uit de afbeeldingen is niet heel veel informatie te halen maar de bron geeft ook aan dat de tablet beschikt over een HDMI poort, een microUSB poort, een aantal grote knoppen aan de achterzijde en een sim-kaart gleuf. Over een microSD card reader wordt niet gesproken. Uit de foto’s kunnen we verder halen dat de tablet beschikt over een HD camera aan de achterzijde en een webcam aan de voorzijde, een ogenschijnlijk 10.1 inch display en een design met afgeronde hoeken dat we ook tegenkwamen op foto’s van de mogelijke 7 inch versie.

Wat verdere specificaties betreft blijft het gissen. Zou Motorola weer kiezen voor een NVIDIA chip in de vorm van de quad-core Tegra 3 processor? En is Ice Cream Sandwich het beoogde besturingssysteem? Waarschijnlijk is het antwoord op beide vragen positief, maar we zullen op de presentatie moeten wachten voor de bevestiging. Overigens zijn er eerder dit jaar ook geruchten opgedoken over een hoge resolutie display voor de opvolger van de Xoom, vergelijkbaar met het Retina display van Apple.

Op de achterzijde van het apparaat staat beschreven dat het om een vertrouwelijk Motorola eigendom gaat, wat aantoont dat de tablet momenteel nog getest wordt. Een lancering lijkt in ieder geval dichtbij.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.