Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mysterieuze Motorola tablet gespot, zou 7 inch belofte kunnen zijn

Geschreven door
Geplaatst op19 september 2011, 18:14 CategorieAndroid

Motorola beloofde eerder dit jaar dat de Xoom er een klein broertje bij zou krijgen en het lijkt erop dat de eerste afbeelding van deze, ogenschijnlijk, 7 inch tablet uitgelekt is. Thisismynext heeft een afbeelding in handen weten te krijgen waarop we een tablet zien die zowel dunner als kleiner is dan de huidige Motorola Xoom. Natuurlijk ontbreken echte details nog, maar we kunnen wel al wat opmaken uit de afbeelding.

Zo lijken er aan de onderzijde van het apparaat (in portrait modus) twee aansluitingen te zitten; een microUSB en een microHDMI poort. Linksboven zou dan het logo van Motorola te zien zijn. Op het scherm lijkt de camera applicatie van Android Honeycomb open te staan, wat weer wijst op minimaal één camera. Over de processor voor een nieuwe Motorola tablet bestaat nog wat onduidelijkheid. Motorola zou gekozen hebben voor een Texas Instruments OMAP processor, welke volgens de CEO van Notion Ink een voorkeursbehandeling zal krijgen voor Android Ice Cream Sandwich.

Motorola en Google zullen vast en zeker al contact houden over deze vorderingen dus is de kans groot dat de fabrikant een van de eerste Ice Cream Sandwich apparaten op de markt brengt met deze processor. Maar, het blijft natuurlijk allemaal speculeren en het is dan ook niet bekend of en wanneer Motorola deze nieuwe tablet gaat presenteren. Dat er nieuwe modellen aankomen is zeker aangezien dit de belofte van Motorola zelf is.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.