Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe Android Market en Skype voor Android Honeycomb tablets

Geschreven door
Geplaatst op30 september 2011, 13:02 CategorieAndroid

Vanaf vandaag kun je uitkijken naar twee mooie verbeteringen voor je Android Honeycomb tablet. Zo wordt de vernieuwde Android Market, welke reeds voor smartphones beschikbaar was, voor tablets gelanceerd en kun je voortaan videogesprekken voeren via de camera aan de voorzijde aangezien verschillende Honeycomb tablets deze ondersteuning gaan krijgen.

De update voor de vernieuwde Android Market wordt sinds gisteren in de VS al uitgerold voor de Motorola Xoom Wifi, maar het zal niet lang meer duren voordat ook andere Android tablets de update gaan zien. De update brengt een fraaier design en de mogelijkheid om applicaties via social media te delen. De Skype ondersteuning zal ook in fasen uitgerld worden, zo laat Skype weten in een persbericht.

Volgens Skype worden alleen de Motorola XoomAcer Iconia Tab A500, Acer Iconia Tab A501 en de Samsung Galaxy Tab 10.1 momenteel ondersteund. Toch zijn er ook al berichten opgedoken dat tablets als de ASUS Eee Pad Transformer gewoon overweg kunnen met Skype 2.5.

Skype 2.5 kun je hier downloaden uit de Android Market.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.