Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwste Samsung Galaxy Tab 10.1 accessoire is een fiets..

Geschreven door
Geplaatst op29 september 2011, 12:57 CategorieAccessoires

Als je alle mogelijke accessoires al bij je Galaxy Tab 10.1 gekocht hebt dan is er één accessoire die je echt laat opvallen met je nieuwe tablet. Samsung heeft samen met fietsspecialist 14 Bike Co een speciale fiets ontwikkeld met een houder voor de Galaxy Tab 10.1 Verder is de fiets natuurlijk ook chique wit of modern zwart, met het logo van de Galaxy Tab 10.1 op het frame.

De houder voor de Galaxy Tab is volgens 14 Bike Co gemaakt van het ultralichte carbon fiver en de fiets zelf heeft een stalen frame. Volgens Samsung zou de tablet, wanneer in de houder geplaatst, gemakkelijk onderweg te gebruiken zijn, maar als we het zo zien lijkt het behoorlijk onhandig om tijdens et fietsen tussen je benen middels multitouch te moeten navigeren, zonder zelfs te zien waar je mee bezig bent. Je hebt de keuze om voor je te kijken of om je tablet te bedienen.

De fiets moet ook daadwerkelijk op de markt verschijnen maar de prijs ervan is nog niet bekend. Nederland is een fietsland dus wie gaat er voor deze prachtige Galaxy Tab 10.1 accessoire?

Bron: Slashgear
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.