Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Plaats jouw foto op een billboard en win de Sony Tablet S

Geschreven door
Geplaatst op26 september 2011, 15:19 CategorieActies

Ter promotie van haar eerste tablet lanceert Sony vandaag een nieuwe en innoverende campagne. Door de Facebook pagina van Sony Nederland te ‘like’ kun je jezelf aanmelden voor de interactieve billboard applicatie. Via deze applicatie heb je de keuze uit zeven verschillende billboards verspreid over Nederland waar je jouw foto op kunt laten weergeven door de ‘Throw’ functie te gebruiken. Na de actie wordt er een Sony Tablet S weggegeven aan de meest originele foto.

Met een hoog fungehalte wil Sony laten zien hoe eenvoudig het is om content te delen, af te spelen, te bekijken of te luisteren. Wanneer je een van de billboards uitgekozen hebt kun je een foto van je eigen Facebook page kiezen en deze laten weergeven op billboards in onder andere Eindhoven, Amsterdam, Arnhem en Rotterdam. Binnen een uur is de foto, na een moderator check, op het geselecteerde billboard te zien. De campagne gaat vandaag van start en duurt twee weken.

Bekijk de productiepagina van de Sony Tablet S voor meer informatie, alle specificaties, alle reviews en natuurlijk alle prijzen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.