Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Podcast: Deze Week in Tablets #2

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2011, 15:06 CategorieAndroid

In de wekelijkse podcast belicht ik samen met Sam Rijver van projectcafe.co de laatste tablet nieuwtjes en bespreken we wat meer achtergrondinformatie over tablets en ontwikkelingen in de tabletmarkt.

Deze week bespreken we onder meer de producten die tijdens de IFA 2011 in Berlijn gelanceerd zijn, zoals de Samsung Galaxy Tab 7.7 en de Sony Tablet S, belichten we wederom een gevecht tussen Apple en Samsung, bespreken we de nieuwe Amazon tablet waar afgelopen week meer informatie over gepubliceerd is, en discussiëren we over het gebruik van verkoopstatistieken als marketingmiddel. Na de break vind je de volledige Podcast en relevantie links naar onderwerpen die in de podcast besproken worden.

 

[powerpress]

 

Gerelateerde artikelen

Projectcafe.co

  • Amazon Kindle Tablet
  • Apple vs Samsung op de IFA’11 stand
  • webOS nog steeds dood

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.