Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Podcast: Deze Week in Tablets #3

Geschreven door
Geplaatst op13 september 2011, 15:20 CategorieAndroid

In de wekelijkse podcast belicht ik samen met Sam Rijver van projectcafe.co de laatste tablet nieuwtjes en bespreken we wat meer achtergrondinformatie over tablets en ontwikkelingen in de tabletmarkt. Vanaf deze week hebben we ook een nieuw item waarin we de twee applicaties voor tablets uitlichten samen met Nick van TouchApps.nl.

Deze week bespreken we onder meer de Windows 8 Build Conference die deze week van start gaat en waar we wellicht een eerste Windows 8 tablet gaan zien, de komst van Android Ice Cream Sandwich en Jelly Bean, de lancering van een oer-Hollandse  tablet en de toekomst van tablet en e-reader displays. Daarnaast belichten we kort de problemen rondom het verbod op de Galaxy Tabs in Duitsland en het gebruik van Flash op tablets, voornamelijk de iPad. Na de break vind je de volledige Podcast en relevantie links naar onderwerpen die in de podcast besproken worden.

[powerpress]

Gerelateerde artikelen

Projectcafe

  • HTC interesse in eigen OS, nieuwe kans voor webOS?
  • Windows 8 en Windows 8 tablet?
  • Kleurige E-inkt schermtechnieken
  • Samsungs Galaxy Tabs kopen in Duitsland?
  • Wie betalen er allemaal aan Microsoft voor Android?

Apps

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.