Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Podcast: Deze Week in Tablets #4

Geschreven door
Geplaatst op20 september 2011, 14:55 CategorieAndroid

In de wekelijkse podcast belicht ik samen met Sam Rijver van projectcafe.co de laatste tablet nieuwtjes en bespreken we wat meer achtergrondinformatie over tablets en ontwikkelingen in de tabletmarkt. Daarnaast worden in een apart item samen met Nick van TouchApps.nl interessante of leuke applicaties voor tablets uitgelicht. Natuurlijk zijn we weer benieuwd naar jullie reacties en alle suggesties voor volgende podcasts zijn welkom.

Deze week bespreken we onder meer de rechtszaak tussen Oracle en Google welke grote gevolgen kan hebben voor het Android besturingssysteem, het openstellen van de Amazon Appstore voor Nederlandse gebruikers en het hoe en waarom over de slechte prestaties van de BlackBerry PlayBook. Daarnaast hebben we natuurlijk de laatste nieuwtjes over het Windows 8 besturingssysteem en blikken we terug op onze eerste indrukken. Na de break vind je de volledige Podcast en relevantie links naar onderwerpen die in de podcast besproken worden.

[powerpress]

Gerelateerde artikelen

Projectcafe

  • Link naar Oracle Artikelen
  • Link naar Windows 8 Artikelen

Apps

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.