Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Podcast: Deze Week in Tablets #5

Geschreven door
Geplaatst op27 september 2011, 14:22 CategorieAndroid

Het is weer dinsdag en dat betekent dat het tijd is voor de wekelijkse podcast. Samen met Sam Rijver van projectcafe.co bespreek ik het laatste nieuws op het gebied van tablets en gaan we wat dieper op de tabletmarkt in zijn geheel en ontwikkelingen daar omheen in. Daarnaast kijken we met Nick van TouchApps.nl naar interessante of leuke applicaties voor iOS of Android tablets. Suggesties of opmerkingen zijn wederom welkom!

Deze week bespreken we onder meer de rechtszaak tussen Samsung en Apple omtrent het schenden van 3G patenten, de geruchten over de twee nieuwe tablets van Motorola en hebben we een hevige discussie over de Amazon tablet (of e-reader) die morgen aangekondigd zal worden. Daarnaast kijken we kort naar alle tablet nieuwtjes die deze week op TabletsMagazine.nl voorbij gekomen zijn. Na de break vind je de volledige Podcast en relevantie links naar onderwerpen die in de podcast besproken worden. Je bent bij deze uitgenodigd om mee te discussiëren.

[powerpress]

Gerelateerde artikelen

Projectcafe

  • Storify verslag van Samsung vs Apple

Apps

  • Notetaker HD, iOS €3,99
  • Evernote.com Android en iOS en alle andere apparaten die je kan bedenken
  • Astrid, (taken)lijstjes voor Google

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.