Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab 7.7 met Super AMOLED Display onthuld

Geschreven door
Geplaatst op1 september 2011, 11:11 CategorieAndroid

Samsung heeft vandaag tijdens de IFA 2011 beurs in Berlijn haar nieuwe Galaxy Tab 7.7 onthuld. Uit de vele geruchten vooraf konden we al opmaken dat de tablet zou beschikken over een AMOLED display en dat is ook het geval. Daarnaast beschikt de Galaxy Tab 7.7 over een 1.4GHz dual-core processor en wordt Android 3.2 Honeycomb als besturingssysteem gebruikt. Daar bovenop heeft Samsung haar TouchWiz UX schil gelegd.

Het Super AMOLED Plus display van de tablet heeft een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en moet een extreem hoog contrast en diepe zwart waarden bieden. Verder beschikt de tablet over 1GB aan RAM geheugen, Wifi, Bluetooth 3.0, een 3 megapixel camera met LED flash aan de achterzijde en een 1.3 megapixel camera aan de voorzijde. De tablet is ultradun met een afmeting van maar 7.89mm. De tablet heeft ook een licht gewicht van 335 gram waardoor het een zeer mobiel apparaat is. Volgens Samsung moet de batterij minimaal 10 uur meegaan bij intensief gebruik.

Daarnaast bevat de tablet een microSD card reader voor microSD-kaarten tot 32GB. De Galaxy Tab 7.7 beschikt standaard over een HSPA+ 21 Mbps netwerkverbinding voor sneller uploaden en downloaden, Full HD weergave, DivX ondertsteuning, en een Universal Remote Control functie voor het aansturen van je complete home cinema systeem. Ook ondersteunt de tab Wi-Fi Channel Bonding. Daarmee combineer je twee kanalen tot één voor een verbeterde netwerkverbinding en tot twee keer zo snelle datatransfers.

De Galaxy Tab 7.7 biedt voice & video calls voor rijkere communicatie. Daarvoor hoef je je headset niet meer mee te nemen. Als je de Receiver Mode selecteert, kun je met de tab zelfs privé bellen in openbare ruimtes.

De Samsung Galaxy Tab 7.7 is vanaf het vierde kwartaal verkrijgbaar in een 16GB, 32GB en 64GB variant.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.