Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab 8.9 unboxing (video)

Geschreven door
Geplaatst op22 september 2011, 13:21 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy Tab 10.1 is al een tijdje in Nederland te verkrijgen en de Galaxy Tab 8.9 zal ook niet lang meer op zich laten wachten. De iets mobielere 8.9 inch versie van Samsung’s Galaxy Tab serie is in de VS sinds gisteren te koop voor een prijs van 469,00 dollar voor het 16GB Wifi-only model, en Netbooknews heeft een van de eerste hands-on unboxing video’s online geplaatst.

In de VS beschikt de Galaxy Tab 8.9 momenteel over Android 3.1 met de Samsung TouchWiz interface – welke het systeem flink langzamer zou maken – en is nog niet te koop met 3G connectiviteit. Verder beschikt de tablet onder meer over een 1GHz dual-core processor, twee camera’s, 720p opnamemogelijkheid, Flash ondersteuning, Bluetooth 3.0, en een connector waar je een USB of HDMI adapter op aan kunt sluiten. Qua software krijg je onder meer toegang tot de Samsung Hub met muziek, social media en films, de Android Market en Google Talk.

In onderstaande video wordt de tablet uitgepakt en kort bekeken qua uiterlijk en software. Ook wordt de Galaxy Tab 8.9 kort vergeleken met de Sony Tablet S.

De Galaxy Tab 10.1 en Galaxy Tab 8.9 zijn qua specificaties dus te vergelijken. Het grote verschil zit hem in de afmetingen van de tablet en het display.

Wanneer de tablet in Nederland verschijnt is nog niet bekend. De Galaxy Tab 8.9 is inmiddels wel al te pre-orderen in Nederland bij onderstaande winkels. Meer informatie over de 8.9 inch Samsung tablet vind je op de productpagina.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.