Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung onthult Galaxy Tab 7.0 Plus

Geschreven door
Geplaatst op30 september 2011, 11:16 CategorieAndroid

Zonder een lange weg van geruchten en uitgelekte foto’s, en zonder een grootse presentatie, heeft Samsung vandaag haar nieuwste tablet gepresenteerd in de vorm van de Galaxy Tab 7.0 Plus. Deze tablet is de directe opvolger van de veroudere 7 inch Galaxy Tab en moet volgens Samsung kracht en productiviteit samenpakken in een elegant en lichtgewicht design.

Samsung wil de Galaxy Tab 7.0 in de markt zetten als een goedkopere versie van de recent gelanceerd Galaxy Tab 7.7, zonder high-end specificaties als een AMOLED display. De Galaxy Tab 7.0 Plus beschikt over Android 3.2 Honeycomb als besturingssysteem met de Samsung TouchWiz schil, een 7 inch PLS display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een 1.2Ghz dual-core processor, Wifi, Bluetooth 3.0, aGPS, en komt standaard met 3G connectiviteit (UMTS en HSPA+).

Verder beschikt de tablet over 1GB aan RAM geheugen, een 3 megapixel camera aan de achterzijde, een 2 megapixel camera aan de voorzijde, een USB 2.0 aansluiting en een microSD card slot om het geheugen uit te breiden. Ook levert Samsung haar eigen software mee met de bekende Social Hub, Music Hub en Readers Hub. Ook kun je met de tablet bellen via het telefoonnetwerk.

De tablet heeft een afmeting van 193,7 bij 122,4 bij 9,96 mm en een gewicht van 345 gram.

De Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus is eind 2011 in Nederland verkrijgbaar voor een adviesprijs van 499,00 euro voor de 16GB versie met 3G. Ook komt er een 32GB variant met 3G op de markt. De prijs hiervan zal waarschijnlijk op 599,00 euro liggen. De tablet wordt zowel in het wit als in het grijs uitgebracht.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.