Samsung onthult Galaxy Tab 7.0 Plus

30 september 2011 1 Minuut 0 Reacties
GALAXY-Tab-7.0-Plus

Zonder een lange weg van geruchten en uitgelekte foto's, en zonder een grootse presentatie, heeft Samsung vandaag haar nieuwste tablet gepresenteerd in de vorm van de Galaxy Tab 7.0 Plus. Deze tablet is de directe opvolger van de veroudere 7 inch Galaxy Tab en moet volgens Samsung kracht en productiviteit samenpakken in een elegant en lichtgewicht design.

Samsung wil de Galaxy Tab 7.0 in de markt zetten als een goedkopere versie van de recent gelanceerd Galaxy Tab 7.7, zonder high-end specificaties als een AMOLED display. De Galaxy Tab 7.0 Plus beschikt over Android 3.2 Honeycomb als besturingssysteem met de Samsung TouchWiz schil, een 7 inch PLS display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een 1.2Ghz dual-core processor, Wifi, Bluetooth 3.0, aGPS, en komt standaard met 3G connectiviteit (UMTS en HSPA+).

Verder beschikt de tablet over 1GB aan RAM geheugen, een 3 megapixel camera aan de achterzijde, een 2 megapixel camera aan de voorzijde, een USB 2.0 aansluiting en een microSD card slot om het geheugen uit te breiden. Ook levert Samsung haar eigen software mee met de bekende Social Hub, Music Hub en Readers Hub. Ook kun je met de tablet bellen via het telefoonnetwerk.

Reacties (0)