Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony Tablet S leverbaar; waar kun je er een kopen?

Geschreven door
Geplaatst op23 september 2011, 23:38 CategorieAndroid

Na een periode van twee weken waarin je de Sony Tablet S kon pre-orderen is de tablet inmiddels daadwerkelijk leverbaar in Nederland. Momenteel zijn de Wifi modellen van 16GB en 32GB op voorraad bij de meeste winkels. Het 16GB Wifi plus 3G model zal in november leverbaar zijn. Het unieke van de Sony Tablet S is het design wat op een opgevouwen magazine geïnspireerd is. Dit moet volgens Sony de ligging in de hand comfortabeler maken.

Verder beschikt de Sony Tablet S onder meer over een 9.4 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en de Sony TruBlack techniek voor diepe zwart waarden en minder reflecties. Qua aansluitingen krijg je een USB poort en een microSD card reader, maar hou er rekening mee dat de microSD kaarten niet gebruikt kunnen worden om het geheugen uit te breiden. Unieke features die Sony aan de tablet S toegevoegd heeft zijn de infrarood zender, voor eenvoudige bediening van home cinema apparatuur, en de Playstation certificering, voor het spelen van games uit de PlayStation Suite.

De Sony Tablet S 16GB Wifi-only heeft een adviesprijs van 479,00 euro en de Tablet S 32GB Wifi-only heeft een adviesprijs van 579,00 euro. Beide modellen zijn onder andere te koop bij de Sony webshop, BCC, Wehkamp en PDAshop.

Voor een overzicht van alle winkels waar je de Sony Tablet S kunt aanschaffen kun je in ons populaire tablets overzicht terecht. Daarnaast hebben een uitgebreide samenvatting gemaakt van de belangrijkste internationale reviews zodat je een goede indruk krijgt van Sony’s eerste tabletpoging.

Sony heeft ook een tweede tablet gelanceerd in de vorm van de Tablet P. Dit model beschikt over twee 5.5 inch schermen en is vooral gericht op gaming. De Tablet P zal eind dit jaar of begin volgend jaar pas leverbaar zijn in Nederland maar is inmiddels al via de webshop van Sony te bestellen. Wil je meer weten over de Sony Tablet P dan kun je op onderstaande productpagina van de tablet terecht.

Meer informatie:
Specificaties, recente artikelen en alle reviews van de Sony Tablet S
Specificaties, recente artikelen en alle reviews van de Sony Tablet P

  • Delen:

Reacties

  1. Ton
    26 september, 2011 om 11:46

    heb van het weekend de sony S in mijn handen gehad bij MediaMarkt. ziet er mooi uit, leuk dat hij ook als afstandsbediening te gebruiken is (omslachtig wel), maar heb zelf toch gekozen voor de playbook. Meer functionaliteit en handelbaarder.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.