Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Speel vals en win een Samsung Galaxy Tab 10.1

Geschreven door
Geplaatst op26 september 2011, 11:32 CategorieActies

Begin augustus introduceerde Samsung haar Smart TV Stare Battle waarmee je verschillende Smart TV accessoires en een heuse D8000 3D Smart TV kon winnen. In deze game worden spelers uitgedaagd om zo lang mogelijk te staren naar de nieuwe Smart TV, zonder te knipperen met de ogen. Iedere week beloonde Samsung de deelnemer met de langste staartijd met een Smart TV.

Om te winnen probeerden veel mensen op een creatieve manier vals te spelen. Dat leverde voor deze groep deelnemers natuurlijk geen prijs op, maar wel de speciaal ontwikkelde ‘cheater‘ stempel. Voor deze creatievelingen heeft Samsung nu een nieuwe actie opgezet. Van 21 september t/m 28 september daagt Samsung iedereen uit om opnieuw mee te doen met de Smart TV Stare Battle. De interactieve game wordt gespeeld middels een speciaal ontworpen YouTube channel. Degene met de meest creatieve oplossing om vals te spelen, wint een Samsung Galaxy Tab 10.1. 

Naast de Stare Battle cheat contest kunnen deelnemers natuurlijk ook met de reguliere actie meespelen en kans maken op een Samsung Smart TV met de langste staartijd.

De Stare Battle is inmiddels ruim 120.000 keer gespeeld met een gemiddelde staartijd van 35 seconden. Op het YouTube channel is te zien dat er ruim 2.500 deelnemers door de Stare Battle jury goedgekeurd zijn en gestreden hebben om een Smart TV.
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.