Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

T-Mobile start verkoop iPad 2 met abonnement of prepaid pakket

Geschreven door
Geplaatst op30 september 2011, 12:16 CategorieApple

Nadat Vodafone gisteren haar abonnementen en prepaid pakketten bij aankoop van een iPad 2 bekendmaakte is het vandaag de beurt aan T-Mobile. Net als Vodafone begint T-Mobile vandaag met de verkoop van iPad 2 modellen met 3G verbinding. Bij T-Mobile heb je keuze uit drie manieren om de iPad 2 te kopen; met abonnement, met prepaid pakket of met zakelijk abonnement.

Bij de abonnementen voor consumenten heb je de keuze uit een eenjarig of tweejarig abonnement voor het Internet Standaard, Extra of Maximaal pakket. Het goedkoopste pakket heeft een snelheid van 3.6Mbs terwijl het duurste pakket een snelheid heeft van 14.4Mbs. Over de prepaid pakketten is niks nieuws te melden. T-Mobile blijft gebruik maken van haar bestaande prepaid pakketten voor de iPad, welke alleen aangeschaft kunnen worden zonder een iPad. Mocht je nog geen iPad hebben dan zul je deze los ergens anders moeten aanschaffen.

Opvallend is de zeer hoge prijs die je betaalt voor de iPad, ook met een duur abonnement. Daarvoor krijg je dan wel ‘onbeperkt’ gebruik van data, zonder limiet dus.

T-Mobile levert zowel de witte als de zwarte iPad 2 3G modellen. Bekijk hier alle abonnementsvormen en prepaid pakketten voor zowel zakelijke gebruikers als consumenten.

Vodafone maakte gisteren de prijzen voor haar prepaid pakketten en abonnementen in combinatie met de iPad 2 bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.