Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Verkoop Samsung Galaxy Tab 8.9 deze week van start in de VS

Geschreven door
Geplaatst op20 september 2011, 17:39 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy tab 10.1 is al een paar weken in Nederland te koop, maar er zou ook nog een 8.9 inch versie van de tablet gelanceerd worden. Wanneer dit gaat gebeuren is onduidelijk maar lang kan het niet meer duren aangezien de verkoop in de VS ieder geval deze week van start gaat. Qua specificaties zijn de Galaxy Tab 10.1 en Galaxy Tab 8.9 vergelijkbaar, alleen de grootte van het display wijkt af.

In de Vs zal het 16GB Wifi-only model te koop zijn voor 469,00 dollar terwijl het 32GB model 100 dollar duurder is. Over de 3G versies zullen later arriveren. De Galaxy Tab 8.9 beschikt onder meer over een 8.9 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, 1GB aan RAM geheugen, een 1GHz dual-core processor, een 2 megapixel camera aan de voorzijde, een 3 megapixel camera aan de achterzijde en Wifi. Via een adapter is de tablet ook via USB en HDMI te verbinden met andere apparaten.

Bekijk de productpagina van de Galaxy Tab 8.9 voor alle specificaties en de meest recente artikelen. Mocht je niet langer op deze tablet kunnen wachten dan kun je terecht op de productpagina van de Galaxy Tab 10.1 welke reeds in Nederland te koop is. Overigens kun je de Galaxy Tab 8.9 al wel als pre-order bestellen bij onderstaande winkels.

Bron: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.