Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vijf iPad Apps die je kennis vergoten

Geschreven door
Geplaatst op9 september 2011, 18:24 CategorieApple

Als je even niks te doen hebt pak je er natuurlijk snel je iPad of Android tablet weer bij, maar in plaats van het spelen van games, het chatten met vrienden of he nutteloos surfen op het internet kun je natuurlijk ook gewoon even je kennis vergroten over bepaalde onderwerpen. We hebben vijf applicaties voor je op een rij gezet die in ieder geval je horizon een stuk kunnen verbreden.

1. Pocket Universe: Virtual Sky Astronomy

Een echt interessante applicatie, vooral door de interactiviteit, is Pocket Universe. Kom op een saai moment alles te weten over de ruimte om ons heen. Het mooie is dat je jouw iPad kunt richten op een gedeelte van de lucht waar jij wat over wilt weten en de App toont alle informatie.

Kosten: 2,39 euro

Download: Pocket Universe: Virtual Sky Astronomy for iPad

2. National Geographic applicaties

Kom wat te weten over de landen om je heen, over de geschiedenis van de aarde en over alle dieren die er op rondlopen. Met de applicaties van National Geographic kun je overal wel een antwoord op vinden en absoluut je kennis vergroten. Met de Weirdbuttrue App krijg je daarnaast toegang tot leuke feitjes over mens en natuur.

Kosten: 1,59 – 3,99 euro

Download: World Atlas HD
Download: WeirdButTrue
Download: The World by National Geographic
Download: Ultimate Dinopedia: The Most Complete Dinosaur Reference Ever
Download: Great Migrations Global

3. Wiki Offline

Als je echt alle kennis bij de hand wil hebben dan kan de Wifi Offline applicatie natuurlijk ontbreken. Alle artikelen die op Wikipedia te vinden zijn kunnen bekeken worden zonder dat er een internetverbinding voor nodig is.

Kosten: 7,99 euro

Download: Wiki Offline

4. Learn Latin

Altijd al willen weten wat die Latijnse uitdrukking of die Latijnse tekst op die voorgevel nou betekent? Met Learn Latin kun je alles vertalen en kun je ook nog eens indruk maken wanneer je in gezelschap bent door zo nu en dan een lesje Latijn te nemen.

Kosten: 1,59 euro

Download: Learn Latin

5. Lingo HD

En als je het dan toch niet kunt weerstaan om een spel te spelen, speel dan in ieder geval iets waar je wat slimmer van wordt. Lingo HD biedt het spel Lingo in de Nederlandse taal waarbij je kunt kiezen uit verschillende moeilijkheidsgraden. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het behoorlijk verslavend is.

Kosten: 1,59 euro

Download: Lingo HD (Nederlands)

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.