Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vodafone Duitsland lanceert Smart Tab Honeycomb tablets

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2011, 14:17 CategorieAndroid

Tijdens de IFA 2011 in Berlijn hebben niet alleen fabrikanten nieuwe tablets aangekondigd. Ook Vodafone heeft twee nieuwe tablets voor de Duitse markt aangekondigd in de vorm van de Smart Tab 7 en Smart Tab 10. Beide modellen zijn met Android 3.2 Honeycomb, een Qualcomm 1.2GHz dual-core processor en een resolutie van 1.280 bij 800 pixels uitgerust.

Ook qua andere specificaties zijn de tablets exact hetzelfde. Zo beschikken ze beiden over een 5 megapixel camera aan de achterzijde, een 2 megapixel camera aan de voorzijde, 1GB aan RAM geheugen, 16GB of 32GB aan opslaggeheugen en een microSD card reader voor het uitbreiden van het geheugen. Voor verbinding met het internet heb je de beschikking over Wifi en 3G connectiviteit. Het enige waar beide tablets in verschillen is de grootte van het display; 10 inch en 7 inch.

Eind november zullen de Smart Tab 7 en de Smart Tab 10 op de Duitse markt verschijnen voor een nader te bepalen prijs. Vanzelfsprekend worden de tablets ook in combinatie met een internet abonnement van de provider aangeboden. De kans is groot dat beide modellen later dit jaar ook in Nederland gelanceerd worden.

Eerder bracht Vodafone al de Samsung Galaxy Tab 10.1v onder eigen branding op de markt welke aardig op de Smart Tab 10 lijkt. Daarnaast biedt Vodafone binnenkort ook de iPad 2 aan en sinds kort is de Galaxy Tab 10.1 ook met abonnement bij Vodafone te koop.

Bron: Netbooknews

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.