Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vogel’s introduceert RingO voor de iPad 2 en Galaxy Tab 10.1

Geschreven door
Geplaatst op1 september 2011, 13:49 CategorieAccessoires

Vogel’s heeft vandaag een universeel bevestigingssysteem geïntroduceerd om je Apple iPad 2 of Samsung Galaxy Tab 10.1 onderweg, thuis of op kantoor stevig vast te zetten. Door middel van een simpele ring kan je tablet in een handomdraai aan tal van steunen worden vastgemaakt. Deze steunen kun je plaatsen in de auto, de badkamer, de keuken of ergens anders aan de muur zodat je handsfree aan de slag kunt met je tablet.

In de houder van de RingO zit een nauwkeurig geconstrueerde ring waarmee de tablet snel kan worden bevestigd aan een reeks steunen: een wandsteun, autosteun, tafelstandaard, flexibele steun of zelfklevende steun. Met een druk op de knop los en met een snelle klik vast op de volgende steun. De RingO-houder beschermt de achterkant van de iPad 2 of Galaxy Tab 10.1  en biedt samen met een cover of case volledige bescherming.

Vanwege de verschillende formaten zijn er voor de  iPad 2 en Galaxy Tab 10.1 twee verschillende RingO-houders ontworpen en dankzij het doordachte ontwerp zijn alle bedieningselementen, camera’s en aansluitingen volledig toegankelijk. Alle andere onderdelen uit de serie RingO kunnen onderling worden gewisseld en zijn dus voor beide tablets te gebruiken.

Vogel’s RingO is inmiddels overal te koop.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.