Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Win een Sony Tablet S of accessoires voor je tablet

Geschreven door
Geplaatst op4 september 2011, 13:55 CategorieActies

Sony heeft afgelopen week haar eerste tablets gepresenteerd in de vorm van de Tablet S en Tablet P. De eerstgenoemde moet eind deze maand in Nederland verschijnen maar is nu al exclusief te bestellen in de webshop van Sony. We hebben vanaf vandaag een actie waarbij je het aankoopbedrag van de Sony Tablet S terug kunt winnen en kans maakt op gratis accessoires voor jouw tablet.

Het enige wat je hoeft te doen is via deze pagina de Sony Tablet S bestellen. Wanneer je al je gegevens compleet invult en de tablet bestelt bij Sony maak je automatisch kans op het terugwinnen van het aankoopbedrag. Daarnaast verloten we drie accessoire pakketten voor de Sony Tablet S onder alle deelnemers die een Tablet S hebben aangeschaft. Was je al van plan de eerste tablet van Sony aan te schaffen? Klik dan snel verder. Wil je eerst meer informatie over de Tablet S? Bekijk dan de productpagina.


De Sony Tablet S is momenteel exclusief te bestellen in de webshop van Sony  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.