Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Amazon Kindle Fire tablet 250.000 keer verkocht in 5 dagen’

Geschreven door
Geplaatst op6 oktober 2011, 15:20 CategorieAndroid

We wisten al dat de Amazon Kindle Fire zeer aantrekkelijk geprijsd is en dat menig (Android) tablet concurrent er stiekem bang van zal zijn, maar dat de Kindle Fire tablet in vijf dagen 250.000 over de toonbank zou gaan hadden we niet verwacht. Uit uitgelekte verkoopcijfers van Amazon blijkt dat er de eerste vijf dagen na de presentatie 254.074 besteld zijn. Op 15 november wordt de tablet geleverd.

De website CultofAndroid beweert dat Amazon zeer blij is met de verkoopcijfers tot nu toe en dat het alle verwachtingen overtroffen heeft. Mocht het allemaal kloppen dan zou de Kindle Fire in één keer de snelst verkopende Android tablet zijn en als het aantal bestellingen blijft groeien zal de eer van de best verkopende Android tablet ook niet lang meer op zich laten wachten. Mocht Amazon er in één maand meer dan miljoen verkopen dan zou het record van Apple wel eens heel dichtbij kunnen komen.

Apple deed er minder dan een maand over om 1 miljoen iPads te verkopen, terwijl Motorola er meer dan 3 maanden over deed om het aantal Xoom tablets te verkopen dat Amazon in vijf dagen voor elkaar krijgt.

Voor meer informatie over de Amazon Kindle Fire kun je dit artikel lezen of de podcast special van afgelopen week beluisteren waarin we alle voordelen en nadelen van Amazon’s eerste tablet uitlichten. Helaas kunnen we in Nederland de Kindle Fire tablet niet aanschaffen via de normale verkoopkanalen. Wil je er echt een hebben zul je dez emoeten importeren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.