ASUS Eee Pad Transformer 3G te koop in Nederland

24 oktober 2011 1 Minuut 2 Reacties
ASUS-Eee-Pad-Transformer

Het heeft even geduurd maar de populaire ASUS Eee Pad Transformer kun je inmiddels in Nederland ook als 3G versie kopen. Zo kun je ook onderweg over draadloos internet beschikken. De tablet is zowel met als zonder dock in een 3G variant aan te schaffen waarbij je de keuze hebt uit 16GB of 32GB aan intern opslaggeheugen. Behalve de 3G module is de Eee Pad Transformer 3G gelijk aan de Wifi-only variant.

Zo beschikt de tablet onder meer over een 10.1 inch IPS display, Android 3.2 Honeycomb, een 1GHz dual-core Tegra 2 processor, twee camera’s, 1GB aan RAM geheugen, een microSD card reader en een HDMI uitgang. Wanneer je het optionele keyboard dock erbij aanschaft krijg je ook nog een volwaardige SD card reader, tweeUSB aansluitingen en een dubbele batterijduur door de ingebouwde batterij in het keyboard.

ASUS Eee Pad Transformer 3G kopen

De 16GB Eee Pad Transformer 3G is momenteel onder andere te koop bij; Komplett Paradigit Centralpoint Takeitnow Alternate

De 32GB Eee Pad Transformer 3G is momenteel onder andere te koop bij; Centralpoint Takeitnow Alternate

De 16GB Eee Pad Transformer 3G plus keyboard dock is momenteel onder andere te koop bij; Centralpoint Alternate

De 32GB Eee Pad Transformer 3G plus keyboard dock is momenteel onder andere te koop bij; Alternate

Meer informatie over de ASUS Eee Pad Transformer vind je op de productpagina. Voor alle winkels die de ASUS Eee Pad Transformer 3G verkopen kun je terecht op deze pagina.

Reacties (2)