Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Padfone verschijnt begin 2012 met Android 4.0

Geschreven door
Geplaatst op20 oktober 2011, 13:06 CategorieAndroid

We zouden het bijna vergeten maar ASUS heeft naast de nieuwe Eee Pad Transformer Prime nog een tablet op stapel staan. De ASUS Padfone moet een hele nieuwe productcategorie aan de tablets toevoegen waarbij een smartphone in de tablet geschoven kan worden en dient als aansturing. Gisteren heeft ASUS laten weten dat de Padfone begin 2012 te koop zal zijn en zal beschikken over Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Het unieke van de Padfone is dat het, zoals de naam al zegt, een tablet en smartphone in één is. De smartphone stuurt de tablet aan wanneer achterin de tablet geschoven en dient ook gewoon als losse smartphone wanneer je bijvoorbeeld onderweg bent. Het tablet gedeelte beschikt over een 10.1 inch display terwijl de smartphone is voorzien van een 4.3 inch display. Ook lijkt het hoogstwaarschijnlijk dat de tablet / smartphone hybride beschikt over NVIDIA’s Tegra 3 quad-core processor.

De Padfone is het ideale product voor Android 4.0 Ice Cream Sandwich aangezien dit besturingssysteem het beste van Android Honeycomb voor tablets en Android 2.x voor smartphones samenvoegt. Over de prijs van de Padfone is helaas nog niks bekend.

Bron: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.