Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

BlueStacks App Player gelanceerd: Android apps op Windows

Geschreven door
Geplaatst op11 oktober 2011, 13:29 CategorieAndroid

In april van dit jaar vernamen we al dat de BlueStacks App Player in ontwikkeling was en vandaag is de applicatie dan ook gelanceerd. De App Player alpha maakt het mogelijk om Android apps, zonder aanpassingen aan de originele software, te gebruiken op Windows PC’s en Windows tablets. Daarnaast kun je via Cloud Connect software delen tussen beide platformen.

Zowel applicaties ontwikkeld voor Android smartphones als applicaties voor Android tablets kunnen middels BlueStacks op een computer of tablet met Windows afgespeeld worden, in een apart venster of fullscreen. De applicatie is gratis te downloaden op elk Windows apparaat en wanneer je de gratis applicaties voor Android op je smartphone of tablet installeert kun je eenvoudig via Cloud Connect applicaties naar je Windows computer sturen. Ook is het mogelijk op je Android telefoon of tablet te zien welke applicaties er reeds op je Windows apparaat geïnstalleerd zijn.

De BlueStacks App Player alpha applicatie komt met 10 vooraf geïnstalleerde apps waar je nog 26 apps naar eigen keuze aan kunt toevoegen. Binnenkort zal er ook een Pro versie van de applicatie uitgebracht worden waarmee het limiet van 26 apps verwijderd wordt en de ondersteuning ook geldt voor betaalde apps. Voor Mac gebruikers is er ook goed nieuws. Een OS X versie zou al in de maak zijn.

Een tablet die momenteel standaard over de BlueStacks applicatie beschikt is de ViewSonic ViewPad 10Pro.

Bron: Slashgear

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.