Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste iPad 2 16GB 3G aanbiedingen met abonnement

Geschreven door
Geplaatst op26 oktober 2011, 15:01 CategorieActies

We krijgen nog regelmatig vragen van bezoekers over waar de iPad 2 momenteel het meest aantrekkelijk geprijsd is in combinatie met een abonnement. Helaas zijn de abonnementen niet goedkoop en is het aanbod erg groot. Om deze reden hebben we een aantal zeer interessante aanbiedingen onder elkaar gezet waarbij de iPad 2 16GB Wifi + 3G (het meest gewilde model met 3G) gratis of voor een klein bedrag in combinatie met een abonnement aangeschaft kan worden.

De meest interessante aanbieding van dit moment komt van GSMstunter. Zij bieden de iPad 2 16GB 3G aan in combinatie met een Yes Online abonnement van 2GB voor 2 jaar. Het mooiste aan deze aanbieding is dat je de iPad helemaal gratis krijgt bij een abonnement dat in vergelijking met andere aanbieders aantrekkelijk geprijsd is. Naast de iPad 2 16GB 3G zijn ook de andere iPad 2 3G modellen tegen een aantrekkelijke prijs in combinatie met abonnement aan te schaffen.

De aanbiedingen die The PhoneHouse momenteel heeft lopen zijn, wanneer je het totaalbedrag dat je uitgeeft over twee jaar berekend, net zo interessant. Zo krijg je de iPad 2 16GB 3G bij een tweejarig 35 euro per maand abonnement voor een eenmalig bedrag van 99 euro. De eerste drie maanden van het abonnement krijg je 50 procent korting. Kortom, dit uiteindelijk dezelfde aanbieding als die van GSMstunter. Beide aanbiedingen komen over twee jaar gezien ruim onder de 900 euro uit.

Een aanbieding waar je in totaal (bekeken over 2 jaar) wat meer voor kwijt bent maar wel een iPad 2 16GB 3G gratis krijgt is te vinden bij verschillende online winkels. Zo biedt de GSM.nl de iPad aan in combinatie met een Vodafone abonnement van 40 euro per maand (20 euro voor de eerste drie maanden) voor 2 jaar. Hierbij krijg je de tablet helemaal gratis. Metjelaptoponline biedt exact hetzelfde aan en heeft daarnaast nog een grote keuze aan andere abonnement waarbij je iets minder per maand betaalt maar wel eenmalig bij moet betalen voor de iPad zelf. Bij Phoneshop moet je voor hetzelfde abonnement 18 euro voor de iPad 2 bijleggen, wat ook nog wel te overzien is.

Bij vele andere winkels wordt de iPad 2 16GB 3G pas gratis weggegeven bij duurdere abonnementen van gemiddeld 55 euro per maand of betaal je voor het hierboven genoemde abonnement eenmalig 50 tot 150 euro voor de iPad zelf. Zo is bij Typhone de iPad 2 16GB Wifi + 3G gratis bij een tweejarig 55 euro per maand abonnement of kun je kiezen voor het hierboven genoemde 40 euro per maand abonnement met een eenmalige bijbetaling van 69 euro. Ritel biedt de iPad 2 16GB 3G ook gratis aan bij een 55 euro per maand abonnement maar vraagt 109 bijbetaling wanneer je het 40 euro per maand abonnement kiest. Bij Laptop-Online betaal je eenmalig 79 euro bij het 40 euro per maand abonnement maar wordt de iPad 2 bij geen enkel abonnement gratis aangeboden. Dit laatste geldt ook voor Tabletstunts waar bij het 40 euro abonnement 89 euro moet neerleggen voor de iPad 2.

Daarnaast zijn er ook iPad 2 Wifi-only modellen in combinatie met een abonnement te koop, ook bij de hierboven genoemde winkels, maar dan krijg je bij aanschaf ook een smartphone of GSM waarmee het abonnement gebruikt kan worden.

Let wel dat de hierboven genoemde prijzen op elk moment kunnen veranderen en dat dit een momentopname is. Mocht je zelf interessante aanbiedingen tegenkomen horen we het graag en voegen we deze toe.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.