Defect display Archos 80 G9 1GHz tablet (video)

07 oktober 2011 1 Minuut 4 Reacties
Archos-80-G9-display-defect

De Archos G9 serie tablets hebben de afgelopen weken veel aandacht getrokken door de mooie specificaties tegen een aantrekkelijke prijs. Maar, het is niet allemaal positief zoals nu blijkt uit een video van Arctablet Blog. De Archos 80 G9 tablet met de 1GHz processor zou namelijk over een defect display beschikken. Verschillende gebruikers melden ook al dat het display op bepaalde plekken een effect vertoont wat vergelijkbaar is met de ringen rondom een steen die je in het water gooit.

Het defect treedt op op verschillende plekken bij verschillende tablets en lijkt afhankelijk te zijn van de druk die door de gebruiker op het scherm wordt uitgeoefend. Zoals je in de video na de break ziet is het een probleem dat je niet zomaar kunt negeren, al werkt de tablet wel naar behoren met het defect. Het is onduidelijk of het gaat om een specifieke serie modelnummers of dat de hele Archos 80 G9 1GHz lijn getroffen is door het probleem.

Archos zelf heeft nog niet op het probleem gereageerd, maar het zou een slechte zaak zijn wanneer hier niks aan gedaan wordt. Mocht er meer duidelijk worden over dit probleem laten we het je natuurlijk weten. Heb je zelf al een Archos 80 G9? Laat onderaan dit bericht je ervaringen dan even weten.

De Archos 80 G9 komt in twee verschillende versies; met een 1GHz processor en met een 1.2GHz processor (Turbo). Bij de 1GHz variant kun je alleen kiezen uit een 8GB flash opslaggeheugen, terwijl de 1.2GHz variant je de keuze geeft uit 16GB flash geheugen en 250GB harddisk geheugen. Meer informatie, alle specificaties, en de meest recente artikelen over de Archos 80 G9 en Archos 101 G9 vind je op de productpagina’s. Op deze pagina vind je de winkels waar je de tablets momenteel kunt bestellen.

Reacties (4)