Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dell lanceert 10.1 inch Latitude ST Windows tablet

Geschreven door
Geplaatst op27 oktober 2011, 14:09 CategorieHardware

Eerder deze week dook de Dell Latitude ST tablet al op in een uitgelekte promotievideo en vandaag heeft dell haar tablet officieel aangekondigd. Zoals verwacht is de Latitude ST vooral gericht op de zakelijke gebruiker en vandaar dat er ook gekozen is voor het Windows 7 platform. Verder zijn er qua hardware en software een aantal zaken aangepast voor een optimale integratie in het bedrijfsleven.

De Dell Latitude ST beschikt over een 10.1 inch display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels en draait op een 1.5GHz Intel Atom Z670 processor. Verder beschikt het model over 2GB aan dDR2 RAM geheugen, een SSD opslaggeheugen van 128GB, Wifi, een microSD card reader, een camera aan de voor-en achterzijde, een batterij die 8 uur mee moet kunnen gaan, en aansluitingsmogelijkheden middels USB en HDMI.

Naast de Wifi-only variant zal er ook een 3G variant op de markt verschijnen en lanceert Dell enkele handige accessoires als een desk stand en een keyboard dock. Helaas geeft dell aan dat er momenteel geen plannen zijn om de tablet te voorzien van een Windows 8 update. Wel gaf Dell vorige week al aan dat er nieuwe Windows 8 tablets in de pijplijn zitten.

De Dell Latitude ST zal vanaf november te koop zijn, ook voor consumenten die eens wat anders willen, voor een prijs die waarschijnlijk niet iets onder de 1.000 dollar ligt.

Bron: Slashgear

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.