Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dell Latitude ST Windows 7 tablet gespot in promotievideo

Geschreven door
Geplaatst op24 oktober 2011, 12:13 CategorieHardware

Dell probeert al langere tijd voet aan de grond te krijgen in de tablet markt, maar het wil nog niet echt lukken. De Streak serie Android tablets worden zeer voorzichtig gelanceerd en verkopen matig. Daarom gaf Dell eerder deze maand aan zich vanaf nu te gaan focussen op Windows (8). De Latitude ST Windows 7 tablet, voorheen bekend als de Dell Peju, is de volgende poging van Dell om de aandacht van vooral de zakelijke gebruiker te trekken.

Een uitgelekte promotievideo van Dell toont de Latitude ST tablet draaiend op Windows 7 en met een focus op de zakelijke, medische en educatieve markt. De nadruk in de video ligt vooral op de mobiliteit binnen het bedrijf, waarbij je jouw documenten altijd bij de hand hebt. Wanneer geschoven in het speciale docking station wordt het beeld op een groter display weergegeven om comfortabeler te werken.

Uit de video kunnen we verder opmaken dat de tablet beschikt over stylus input, een SD card reader, een camera aan de voorzijde, een camera aan de achterzijde, een HDMI uitgang, en een of meerdere USB aansluitingen voor randapparatuur als een muis of toetsenbord. Ook is het mogelijk de tablet aan te sluiten op een projector voor het geven van presentaties. Speciaal voor de zakelijke gebruiker worden er daarnaast functies als encryptie van data en een speciaal lock systeem ingebouwd.

Het is nog niet bekend wat de Latitude ST Windows 7 tablet moet gaan kosten of wanneer deze beschikbaar is.

Bron: Slashgear

  • Delen:

Reacties

  1. paula
    25 oktober, 2011 om 12:36

    Mooie Tablet ben benieuwd hoe hij gaat concurreren met de rest.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.