Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Een waterdichte tablet met gebaren bediening (video)

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2011, 21:15 CategorieAndroid

Wat mis je nog een de tablets van tegenwoordig? De mogelijkheid om het apparaat mee te nemen in de douche of het bedienen van het apparaat middels gebaren? Beiden zijn mogelijk met de nieuwe Fujitsu Arrows Tab LTW F-01D tablet. Tijdens de CEATEC beurs toonde Fujitsu dit exemplaar, draaiend op Android 3.2 Honeycomb, aan het publiek en Engadget was erbij voor een hands-on video.

De Arrows Tab heeft een 10.1 inch WXGA display, draait op de TI OMAP 4420 dual-core processor, heeft een 5 megapixel camera aan de achterzijde, een 1.3 megapixel camera aan de voorzijde, een volledig waterdichte behuizing, en beschikt over alle mogelijke modems voor mobiele netwerken. Daarnaast krijg je 16GB of 32GB aan intern opslaggeheugen, een microUSB aansluiting en een microSD card reader om het geheugen verder uit te breiden. Bekijk de eerste hands-on ervaringen na de break.

Het model is 3mm dikker dan de Samsung Galaxy Tab 10.1 en weegt zo’n 600 gram. De bediening middels gebaren werkt in de browser (vorige/volgende) en de DLNA TV Viewer (van kanaal wisselen en het volume aanpassen).

De Fujitsu Arrows Tab is vanaf volgende week in Japan te koop voor een prijs die nog onbekend is. Of de tablet de oversteek naar Europa zal maken is niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.