Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Firmware update voor Archos 80 en 101 G9 tablets

Geschreven door
Geplaatst op4 oktober 2011, 10:46 CategorieAndroid

De twee nieuwste tablets van Archos, de 80 en 101 G9, zijn nog maar net op de markt en er is al een firmware update beschikbaar. In onder meer de VS zijn beide tablets sinds een een ruime week te koop en in Nederland moeten ze ook langzaam aan in de meeste winkels verschijnen. De update moet een groot aantal bug fixes, nieuwe features als Google Talk en een betere kwaliteit van de camera brengen.

Zowel de 80 G9 als de 101 G9 worden in drie verschillende modellen uitgebracht; een 8GB versie met een 1GHz processor, een 16GB versie van een 1.2GHz processor en een 250GB (harddisk) versie met een 1.2GHz processor. In 2012 moeten daarnaast modellen gaan verschijnen met een 1.5GHz processor. Alle varianten beschikken over Android 3.2 Honeycomb als besturingssysteem. Na de break vind je de belangrijkste verbeteringen die middels de OTA update doorgevoerd worden.

– Google Talk is onderdeel van de firmware en ook vooraf geïnstalleerd
– Verbeterde volume controle (moet ook voor betere gaming ervaring zorgen in sommige applicaties van derden)
– Verbeterde camera kwaliteit in zowel donkere als lichte omstandigheden
– Verbeterde Wifi stabiliteit
– Flash acceleratie ondersteuning
– Betere kwaliteit SD video upscaling
– Verbeterd geheugen management

Voor een volledige lijst van alle aanpassingen kun je hier terecht.

Mocht je al een Archos G9 tablet hebben dan kun je de update binnen niet al te lange tijd verwachten. In de “over” sectie van de instellingen kun je de functie “Firmware update” kiezen en zoeken naar nieuwe updates. De nieuwste firmware heeft versienummer 3.2.46 meegekregen.

Voor meer informatie over de Archos G9 tablets kun je terecht op de productpagina’s van de Archos 80 G9 en de Archos 101 G9.

Bron: Android Community  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.