Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Docs app geoptimaliseerd voor Android Honeycomb tablets

Geschreven door
Geplaatst op7 oktober 2011, 16:56 CategorieAndroid

Google Docs biedt opslag, opmaak en bewerking van documenten in de cloud van Google en maakt het ook mogelijk met meerdere personen in één bestand te werken. De Google Docs applicatie voor Android is nu geoptimaliseerd voor Android Honeycomb tablets. Met deze update wordt het grote scherm van je tablet optimaal bekend en worden er enkele nieuwe features aan de app toegevoegd.

Door het grotere schermformaat van tablets is het nu mogelijk een zogenaamde three-panel-view te gebruiken. Hiermee wordt het scherm in drie aparte secties verdeeld. Aan de linkerzijde vind je het hoofdmenu met al je mappen, in het midden worden de bestanden en documenten uit de geselecteerde map weergegeven, en aan de rechterzijde zie je een preview van het geselecteerde document en de personen die het document kunnen bewerken. Kortom, je krijgt meer overzicht en het werken in verschillende bestanden wordt nog eenvoudiger.

De Google Docs applicatie is gratis te downloaden in de Android Market.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.