Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei lanceert MediaPad 301u in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op24 oktober 2011, 11:52 CategorieAndroid

We horen al sinds juni over een 7 inch MediaPad tablet van Huawei maar tot op heden was nog niet bekend of de tablet ook in Nederland zou verschijnen. De collega’s van MobileCowboys hebben inmiddels de bevestiging ontvangen dat de MediaPad 301u binnenkort bij verschillende Nederlandse winkels te verkrijgen zal zijn. De tablet beschikt ondermeer over Android 3.2 Honeycomb, 3G en een 1.2 GHz dual-core processor.

Huawei zou de Nederlandse tablet markt willen gaan bestormen, in eerste instantie met de 7 inch MediaPad. De tablet wordt in de markt gezet voor een adviesprijs van 429,00 euro. Hiervoor krijg je naast bovenstaande specificaties ook Wifi, Bluetooth 2.1, een 5 megapixel camera aan de achterzijde, een 1.3 megapixel camera aan de voorzijde, een 7 inch IPS display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, 8GB aan intern opslaggeheugen, GPS en Full HD media weergave.

Qua aansluitingen en uitbreidingsmogelijkheden beschikt de MediaPad 301u over een microSD card reader, een microUSB poort en een HDMI poort. De tablet heeft een afmeting van 190 x 124 x 10.5mm en weegt 390 gram. Qua uiterlijk doet de MediaPad me erg veel denken aan de HTC Flyer.

Kortom, op het eerste gezicht een erg complete tablet met een aardig prijskaartje. Wanneer de MediaPad 301u exact te koop zal zijn is niet duidelijk. Voor nu kun je deze hands-on video’s bekijken voor een eerste indruk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.