Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ice Cream Sandwich wordt op 19 oktober gelanceerd

Geschreven door
Geplaatst op14 oktober 2011, 0:32 CategorieAndroid

We hebben er even op moeten wachten, maar 19 oktober lijkt de dag te worden dat Google’s nieuwe Android besturingssysteem gelanceerd zal worden. Samen met Samsung heeft het bedrijf in Hong Kong een evenement gepland waar hoogstwaarschijnlijk Android 4.0 Ice Cream Sandwich onthuld zal worden. Enig nadeel voor ons is dat dit om 4 uur ’s nachts zal gebeuren.

Ice Cream Sandwich moet het beste van de mobiele Android besturingssystemen en het beste van Android 3.x Honeycomb samenpakken in één nieuw pakket. Daarnaast worden er waarschijnlijk nieuwe features aan toegevoegd en kunnen we een update qua user interface en design verwachten. De eerste tablets met Ice Cream Sandwich zouden al voor de deur staan, maar welke tablet er het eerst gelanceerd wordt is nog onbekend. Wel heeft onder andere Sony al laten weten dat haar Tablet S en Tablet P een Ice Cream Sandwich update kunnen verwachten.

Overigens gaan er ook geruchten dat Samsung wederom een nieuwe tablet zou presenteren tijdens het evenement, maar dat zou waarschijnlijk teveel van het goede zijn met reeds vijf (zes als je de Galaxy Note meetelt) nieuwe tablets in de laatste paar maanden.

Het evenement van Samsung en Google op 4 oktober zal live via het Android YouTube kanaal uitgezonden worden. Mocht je om 4 uur ’s nachts niks te doen hebben kun je de presentatie aldaar kijken. 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.