Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Maak met Supernote geavanceerde notities op je ASUS tablet

Geschreven door
Geplaatst op25 oktober 2011, 15:09 CategorieAndroid

Het maken van notities op je tablet of smartphone is niks nieuws. In Android en iOS zijn standaard functies hiervoor ontwikkeld en daarnaast zijn er tal van geavanceerde applicaties te downloaden die het notuleren zeer aangenaam maken. Maar, volgens ASUS kan het allemaal nog mooier, sneller en makkelijker. Eind vorige maand rolde de fabrikant de Android 3.2.1 update uit voor haar tablets met als interessante nieuwe functie Supernote.

We vroegen ons destijds al af wat deze app precies zou brengen maar inmiddels heeft ASUS meer details gegeven en een how-to video gepubliceerd. De Supernote functie moet de manier waarop je notuleer, bijvoorbeeld in de schoolbanken, volgens ASUS revolutioneren. Je kunt middels het gebruik van het keyboard of je vingers iets schrijven of tekenen in de applicatie. Nu is dat op zich niks nieuws maar interessanter is het feit dat Supernote ieder handgeschreven of getekend element converteert in een afbeelding waardoor ze aan kunt passen of kunt verwijderen alsof het getypte text was. Onderstaande video legt het wat verder uit.

Ook kun je eenvoudig een tabel of grafiek tekenen welke ook weer in een afbeelding omgezet wordt. Deze is te verkleinen en te plaatsen waar je wilt. Daarnaast kun je een foto maken van datgene wat je wilt onthouden en eenvoudig in de notitie plaatsen.

De Supernote functie is inmiddels te gebruiken op de ASUS Eee Pad Transformer en ASUS Eee Pad Slider met firmware versie 3.2.1.

Bron: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.