Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft toont haar ‘verbonden’ toekomstvisie

Geschreven door
Geplaatst op28 oktober 2011, 11:52 CategorieHardware

Wie had 10 jaar geleden gedacht dat we nu met zijn allen rond zouden lopen met smartphones en tablets die ons leven zouden gaan bepalen? Niet veel mensen waarschijnlijk. De technologische ontwikkeling gaat tegenwoordig zo snel dat het lastig meer in te schatten is hoe de wereld er over 5 of 10 jaar uit zal zien. Microsoft denkt te weten hoe de toekomst eruit zal zien en laat dit op een indrukwekkende manier zien in een video.

De zes minuten durende video laat zien hoe ‘verbonden’ onze toekomst zal zijn. Nagenoeg alles wat je aanraakt is verbonden met andere apparaten en samen bepalen ze alles wat je doet. Bijna alles zal een tablet zijn of een tablet bevatten; de muur, de koelkast, de auto. Eigenlijk komt het er op neer dat je overal toegang hebt tot alles. Via schermen aan de muur of in de auto kun je content bereiken die in een cloud opgeslagen is. Wifi netwerken bestaan niet meer. Iedereen is verbonden met elkaar en met zijn of haar documenten, media en bestanden.

Zoals je ziet zal de smartphone geen smartphone meer zijn. In principe wordt alles een tablet; een display waarop je functies uitvoert en waarop alles verschijnt, zonder knoppen of dikke frames. Natuurlijk is het puur een idee van de toekomst, maar een gedeelte ervan zou sneller kunnen komen dan je denkt. Als we qua techniek zo snel vooruit blijven gaan als we dat nu doen houdt niks ons meer tegen.

 • Delen:

Reacties

 1. Youri
  28 oktober, 2011 om 12:47

  Leip filmpje.
  Zeer mooi gemaakt.

  We shall see what the future brings :P

  Dit zou ik in het dagelijkse leven wel willen hebben :P

 2. jesse
  30 oktober, 2011 om 15:55

  keek dit met tranen van blijdschap :d
  nu maar zien wat er echt komt

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.