Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola onthult robuuste ET1 tablet voor zakelijk gebruik

Geschreven door
Geplaatst op11 oktober 2011, 9:22 CategorieAndroid

Na zogenaamde robuuste tablets, tablets die tegen een stootje kunnen, van onder meer ASUS en Panasonic is het vandaag de beurt aan Motorola. De ET1 tablet is gericht op de zakelijke markt, waar voor veel fabrikanten nog heel wat te halen valt op het gebied van tablets. Qua specificaties zal de tablet voor menig consument niet in het oog springen en de prijs zal waarschijnlijk richting de 1.000 euro gaan.

De Motorola ET1 beschikt onder meer over Android 2.3 Gingerbread als besturingssysteem, een 1GHz dual-core processor, 8GB aan intern opslaggeheugen, een microSD card slot om het geheugen het maximaal 32GB uit te breiden, een 7 inch display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels en bescherming middels het robuuste Gorilla Glass. Aan de achterzijde bevindt zich een 8 megapixel camera en aan de voorzijde een simpele camera voor 720p videogesprekken.

Het chassis van de tablet is flink verstevigd en ook de buitenzijde is voorzien van materiaal dat tegen een stootje kan. Voor draadloze communicatie is de ET1 voorzien van Wifi connectiviteit.

Bij dit alles horen natuurlijk de nodige accessoires voor de zakelijke markt zoals een barcode scanner, een magneetstrip reader, een houder en een holster. Wanneer de tablet zal verschijnen is nog niet bekend.

Bron: Engadget

  • Delen:

Reacties

  1. Igansa
    30 april, 2016 om 3:46

    Facebook download
    In mij mobile

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.