Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola Xoom krijgt Android 4.0 update

Geschreven door
Geplaatst op24 oktober 2011, 11:23 CategorieAndroid

Vorige week hoorden we al van ASUS dat haar tablets zeker voorzien worden van Android 4.0 en nu komt ook Motorola met de bevestiging dat de Motorola Xoom tablet de update naar Ice Cream Sandwich zal krijgen. Wanneer de update uitgerold zal worden is niet bekend, maar waarschijnlijk zullen Amerikaanse bezitters van de tablet er weer veel eerder over kunnen beschikken dan bezitters buiten de VS.

Google heeft met Motorola in de VS namelijk een andere samenwerking waarbij Google meer invloed heeft op de software. Het zou dus goed kunnen zijn dat de Xoom inderdaad de eerste Android 4.0 tablet zal zijn, maar wellicht niet overal.

De ASUS Eee Pad Transformer dingt ook nog steeds mee naar de eer van de eerste Android 4.0 tablet. Android 4.0 Ice Cream Sandwich moet het beste van het Android besturingssysteem voor tablets en het Android besturingssysteem voor smartphones samenvoegen in één nieuw systeem met een nieuw en fris uiterlijk.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.