Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Oud Apple-CEO Steve Jobs is niet meer

Geschreven door
Geplaatst op6 oktober 2011, 10:55 CategorieApple

Afgelopen nacht is bekendgemaakt dat Steve Jobs, voormalig CEO van Apple, is overleden aan de gevolgen van kanker. De mede-oprichter van Apple is 56 jaar oud geworden en was tot op het laatste moment vergezeld door zijn familie. Jobs heeft van Apple weten uit te bouwen tot de grootste fabrikant van gewilde gadgets als computers, iPads, iPods en iPhones, en heeft hierdoor bij velen ongelooflijk veel respect weten te krijgen.

Veel van de producten waar Jobs bij betrokken was hebben de wereld letterlijk veranderd. Jobs trad in augustus nog af als CEO van Apple omdat hij niet meer in staat was het bedrijf te leiden. We hadden hem natuurlijk een lang pensioen vol genot gewenst, maar lang heeft het niet mogen duren. Na de break vind je een video met een eerbetoon aan een van de meest gerenommeerde en innovatiefste grootheden uit de technologie-wereld.

Steve Jobs wordt door velen gezien als de grondlegger van de smartphone en tablet zoals we die nu kennen en zal dan ook absoluut gemist worden. Niet alleen missen we innovatie en een speciale visie, maar ook een karakter en icoon.

De reactie van zijn familie;

Steve died peacefully today surrounded by his family.

In his public life, Steve was known as a visionary; in his private life, he cherished his family. We are thankful to the many people who have shared their wishes and prayers during the last year of Steve’s illness; a website will be provided for those who wish to offer tributes and memories.

We are grateful for the support and kindness of those who share our feelings for Steve. We know many of you will mourn with us, and we ask that you respect our privacy during our time of grief.

De reactie van Tim Cook, huidig CEO van Apple;

Team,

I have some very sad news to share with all of you. Steve passed away earlier today.

Apple has lost a visionary and creative genius, and the world has lost an amazing human being. Those of us who have been fortunate enough to know and work with Steve have lost a dear friend and an inspiring mentor. Steve leaves behind a company that only he could have built, and his spirit will forever be the foundation of Apple.

We are planning a celebration of Steve’s extraordinary life for Apple employees that will take place soon. If you would like to share your thoughts, memories and condolences in the interim, you can simply email rememberingsteve@apple.com.

No words can adequately express our sadness at Steve’s death or our gratitude for the opportunity to work with him. We will honor his memory by dedicating ourselves to continuing the work he loved so much.

Tim

  • Delen:

Reacties

  1. Anomiempje
    08 oktober, 2011 om 20:35

    We missing Steve Jobs!!!!!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.