Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

PlayStation games en Music & Video Unlimited op de Tablet S (video)

Geschreven door
Geplaatst op20 oktober 2011, 17:12 CategorieAndroid

Uit onze review van de Sony Tablet S bleek al dat er veel mogelijkheden liggen voor de tablet wanneer er mee content beschikbaar komt, en langzaam aan begint Sony haar PlayStation Store en Music & Video Unlimited diensten overal uit te rollen. Deze video en muziek diensten zijn overigens ook toegankelijk voor andere Android tablets. In onderstaande video vind je een korte uitleg over de verschillende diensten en de mogelijkheden ervan.

Vanaf gisteren is het in onder meer Frankrijk, Italië en Duitsland mogelijk om de PlayStation Store applicatie te downloaden. Hiermee krijg je toegang tot een bibliotheek aan PSone games, welke nu nog minimaal gevuld is. Sony heeft wel aangegeven snel met meer games te komen. Ook is het onder meer in de VS en Australië reeds mogelijk de Video Unlimited en Music Unlimited Stores, voorheen bekend als Qriocity, te gebruiken om je Sony Tablet S of andere Android tablet te voorzien van films, muziek en TV series.

Video: PlayStation games en Music & Video Unlimited op de Tablet S

De PlayStation bibliotheek bestaat momenteel uit onder andere de onderstaande titels welke voor 4,99 euro per stuk te downloaden zijn.

 • Everybody’s Golf 2
 • Twisted Metal
 • Jet Rider
 • Jumping Flash!
 • Destruction Derby
 • MediEvil
 • Kula World
 • Jet Rider 2
 • Kurushi Final
 • Cool Boarders

Sony Tablet S gebruikers die voor de eerste keer gebruikmaken van de Music Unlimited dienst krijgen voor een periode van 180 dagen gratis toegang tot het basispakket dat normaal een paar euro per maand kost. De speciale applicatie voor de 180 dagen proefperiode is gratis te downloaden in de Android Market en biedt toegang tot de complete muziekbibliotheek. Je hebt overigens wel een Qriocity of SEN (Sony Entertainment Network) ID nodig om hiervan gebruik te kunnen maken.

De PlayStation Store applicatie wordt wanneer deze beschikbaar is automatisch gedownload op je Tablet S. De Music Unlimited en Video Unlimited apps verschijnen inmiddels al in de Android Market maar je krijgt ook een automatische notificatie op je Tablet S wanneer je hiervan gebruik kunt maken. Toegang tot alle diensten krijg je alleen wanneer je een account hebt in een land waarvoor de diensten ook daadwerkelijk al gelanceerd zijn. Het is nog niet bekend wanneer Sony haar PlayStation en Unlimited diensten ook in Nederland zal lanceren.

Voor een uitgebreide video met alle mogelijkheden, voordelen en nadelen van de Sony Tablet S kun je onze review bekijken. Om prijzen te vergelijken, alle specificaties te bekijken en de meest recente artikelen over de tablet te lezen kun je terecht op de productpagina van de Sony Tablet S.

 • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.